Monday, April 12, 2010

[Pic] Gadis-gadis PIKOM PC Fair KLCC

[Pic] Gadis-gadis PIKOM PC Fair KLCC
(Gambar) Gadis-gadis PIKOM PC Fair KLCC

Baru-baru ni PC Fair telah berlangsung di KLCC pada 5 dan 6 Disember 2009. Siapa tak pergi memang korang bukan kaki gadget dan komputer la tu (tak payah tanya lagi). PC Fair yang dianjurkan 3 kali dalam setahun oleh PIKOM ni merupakan technology exhibition yang terbesar di Malaysia. Memang takkan ada yang lain dah (buat masa ni la).

PC Fair sebelum ni, tak nampak sangat “gadis-gadis” kecuali di booth AVIRA. Sekarang semua kalau boleh nak letak satu. Pemanis mata la katanya. Baru orang nak masuk booth. Heh



[Image: gadispcfair1.jpg]

[Image: gadispcfair2.jpg]

[Image: gadispcfair3.jpg]

[Image: gadispcfair4.jpg]

[Image: gadispcfair5.jpg]

[Image: gadispcfair6.jpg]

[Image: gadispcfair7.jpg]

[Image: gadispcfair8.jpg]

[Image: gadispcfair9.jpg]

[Image: gadispcfair10.jpg]

[Image: gadispcfair11.jpg]


Kenapa mereka ada di sini sedangkan mereka bukan artis atau selebriti? Kami pun tak pasti yang penting tak perlu dipertikaikan apa yang terkeluar di website ini. Siapa tahu mereka ni artis wannabe mungkin?

3 comments:

magsob said... [Reply to comment]

amboi gambornyer..lawo2 belake..patut lah lame je nk balik dari pc fair tuh..ish2..

Armyrule said... [Reply to comment]

strategi pemasaran yg berkesan...huhuhuu...

Ali ridha said... [Reply to comment]

virus tetap masuk.
promosi apa ke benda.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails