Saturday, November 20, 2010

Penjualan T-shirt SuaraPeople Bermula



Salam,alhamdullilah hari ini bermula lah penjualan tshirt suarapeople.
agak mengejutkan 1st day jual,dah terdapat 8 buyer,wahhh!!!ni buyer pertama ,thanks ko orang! ko orang rock lah!
so now tinggal je lagi 7 helai...cepat-cepat design yang ni limited je...xamik banyak sangat.

okay ni suarapeople tunjukkan gambar-gambar baju yang dah siap,ingat limited je untuk 15 helai, dah terjual 8 helai,tinggal lagi 7 helai,


design depan baju suarapeople.com

design belakang
okay,cam ne geng? okay x?


nk order senang je...

Harga : RM23 ( sekali ngan POS laju )
kalau susah nak bank in,kasi full nnt kita kasi baki nya bersama baju
Size : S,M,L,XL
============================================

Buat Pembayaran di

Bank Islam : 03054020308370
Nama : Mohamad Azrie Bin Mohd Nordin

dah bank in sila msg ke : 0195142752

done!
============================================

for serius buyer only yaa..kalau berminat
boleh msg suarapeople sekarang.


psttt : sambil msg tu kalau dah comfirm msg je

nama:
alamat:

nnt kita bermsg lagi..hahaha

10 comments:

+dieabella+ said... [Reply to comment]

saiz S dia besar x??

Abang Suara said... [Reply to comment]

dah ada buyer saiz s, saiz nya okay je..standard :)

Yusof Firdaus said... [Reply to comment]

wah3, mcm kenal je 1st buyer tuh... ape2 pon, thanks bnyak2...

nurezzat said... [Reply to comment]

wahh...design cunn abis..
ezzat nak bli tshirt 2 tapi duet tak cukup..
wakakaka =)

akriena said... [Reply to comment]

lawa bro,cun punyer print,hidup blogger,nati aq nk satu lg untu awek aq,saiz xs ad?

Abang Suara said... [Reply to comment]

hohoho..nak satu lagi ke akriena? xs xde lah..palaing kecik s je..mcm yang bro akriena pakai tu ;p

miya said... [Reply to comment]

hmm,, macam nak jugak. tp kena bincang ngan suami dulu. huhu...

entri baru sy:
lagi 2,002 janin ditemui di Thailand
jangan promote entry korang kat comment box aku!!

Anip™ said... [Reply to comment]

serius aku suke baju tu..menarik kot..tp xde fulus lah..hmm

1)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !

2)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

3)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

MONAT © 2010 said... [Reply to comment]

Aku nak! aku nak order!!!

Abang Suara said... [Reply to comment]

salam kawan-kawan,kalau nak boleh sms suarapeople terus okay :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails