Friday, November 19, 2010

T-Shirt I Love Suarapeople.com



Salam Geng Suarapeople,semoga semuanya ceria-ceria selalu..
okay semalam cerita gempak, 7 orang pemenang jackpot,wahh antara nya

ieyza
violet
belladiea
ady
teha
Oh-Best
Hazwan

tahniah,diaorang akan dapat topup RM10. hehehe..

okay xtualy suarapeople nak cite about the title hari ni, "T-Shirt I Love Suarapeople.com"

jom layan gambar t-shirt yang dah siap nih.



 Proses Nak Keringkan gambor tu

 pandangan depan

pandangan belakang

agak-agak suarapeople nak buat Gathering ke? tunggu dan lihat kalau buat pun utk yang tdekat saja,xpun baju ni kasi free gift je utk pelawat setia ;p

thanks a lot to :  SufiPrint.com

7 comments:

ieyza said... [Reply to comment]

kalau nak jual...bgtau yerr coz berkenan la plak...

Suarapeople Dot Com said... [Reply to comment]

@ieyza insyallah :)

Mohd Hazwan said... [Reply to comment]

wah lawa ni.......

+dieabella+ said... [Reply to comment]

kalau free gift lg aku sokong..hehe..thanx again utk topup tuh..=)

Anep™ said... [Reply to comment]

wahhh~ aku nak baju tu..smart dowh..ngidam nyer aku !

Wada Harun said... [Reply to comment]

wow ! bju cantek la ! nak , nak , nak . ahaha

soffya cik bulan said... [Reply to comment]

mmg smart..klo beli pun boleh ni,..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails