Sunday, December 12, 2010

Gadis Mirip Elyana Menari Seksi Dalam Tandas



Salam,Baru-baru ni Elyana telah  melangsungkan perkahwinan dengan jejaka pilihannya kan,Tp timbul pula satu video yang mempamerkan aksi Elyana menari seksi dalam tandas. Tak tahu la kebenarannya sebab suarapeople bukan expert dalam hal-hal video ni tapi kalau tengok sekali pandang memang macam Elyana. Tapi ada keraguan yang suarapeople rasa. iaitu bahasa yang digunakan macam bahasa Indonesia je. Apa pendapat korang?Elyana ke atau orang mirip die je..

 Jom tengok video nih! pastu komen ah mirip ke tak okay!







suarapeople : dalam dunia ni kan,rasa-rasa ada 7 person yang akan mirip sama kita,betul ke?

update : ramai yang cakap sabah baaaahh ? heheh..bukan indon ek?sorry2

9 comments:

Kumbang Jingga said... [Reply to comment]

ni bukan elyana..td mcm slang indonesia..lg pun gaids ni kurus tak tak buncit dan boroi sgt..elyana perut dia boroi sikit

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Kumbang Jingga

yea kan..ckp pon cam indon...cara pemakaian?

husniah zaimah said... [Reply to comment]

haha... sabah ba ni~

Encik MT said... [Reply to comment]

salah makan ubat ka apa nie.haha!

.cik yaya. said... [Reply to comment]

bkn indon maa..sabah baaa...hahhaha

Wyna Nubies said... [Reply to comment]

ha3..itu bahasa sabah la..tapi sure yg tu bkn elyana..tapi mmg cam mirip jer..hu3

cik lya said... [Reply to comment]

mang sejibik elyana laa...tapi slang indon..bukan die la..muke je seiras hee :)

bard bahtiar said... [Reply to comment]

mirip la kot...rasanya badan elyana x selangsing tu..tp skali imbas mmng sama..tp apa nk heran...menari je kan...mngkin video ni terlepas kt tgn orng lain...

Cikmin said... [Reply to comment]

hehehe..baru nak kata bahasa sabah bah.. :P body languange macam elyana..hehehe..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails