Tuesday, December 14, 2010

Jom Makan Bersama Suarapeople.com

Cendol Tangan Suarapeople
 Salam geng! suarapeople still dalam proses membaca entri kontes ko orang semua,hehehe masih sempat update makanan ni untuk korang semua..yeah yeah yeah!!!!....insyallah pemenang kontes akan diumumkan malam besok...pagi ngan petang tak dapat,suarapeople kat opis time tu..hehe..
JOM LAYAN MAKANAN BEST SUARAPEOPLE!



Tangan Goreng Suarapeople

sup kacang merah suarapeople

otak-otak suarapeople

Pizza Chesee Jari SuAraPeopLe


suarapeople : ni je lah yang suarapeople boleh belanja korang :)

15 comments:

Encik MT said... [Reply to comment]

Hahaha! Takmo makan!!!! larikkkK!!!!! haaha!

.cik yaya. said... [Reply to comment]

erk..jgn mkn pelik2..nnti sussah nak cari mane pemenang..hahah

HAZWAN17 said... [Reply to comment]

wah cam sedap jerk ni...
eksotik...

nama.aku.lynn said... [Reply to comment]

huissshh!ilang mooooodd nak p pasar malam!uwekkkkk...hahhaha

bard bahtiar said... [Reply to comment]

aku dh nk termuntah ni bro....ekekeke..sumpah x mkn!!

+dieabella+ said... [Reply to comment]

kompom muntah!yuxx!

Anip™ said... [Reply to comment]

kompem habis aku nie..sedap siot..huhuh

Latest Entry :
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

Fuziani JSR said... [Reply to comment]

Ngeri akak nengoknye....

dayana said... [Reply to comment]

Ya Allah..ingatkan kaki dan tangan bayi betul2..ishh macam tak sanggup nak makan..hehe

Muslimah Optimis said... [Reply to comment]

aha..setuju dengan fuziani..geli nak makan...ngeri..huhu.. tapi kalo sedap, tutup mata blasah je..hehe

ijat_asni said... [Reply to comment]

seramnye~

sya hassan said... [Reply to comment]

errmmm msti sodappp..!! yummy2.. lalala

chittysarah said... [Reply to comment]

cam best je!!
nak cube~~

lalala~~

kay yea said... [Reply to comment]

err...cm hareemm..hahahah!!~~

cik lya said... [Reply to comment]

OMG!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails