Saturday, December 11, 2010

Zaquan Puji Badan Ayu Semakin Langsing

Ayu Raudhah

Selepas menjalani rawatan badan dan muka di pusat kecantikan AsterSpring, ramai yang menegur perubahan wajah dan bentuk badan aktres Ayu Raudhah.Selain rakan dan ahli keluarga terdekat, tunangnya, Mohd Zaquan Adha Abdul Radzak turut memuji bentuk badan Ayu yang lebih langsing berbanding sebelum ini.
Bukan itu sahaja, pemain bola sepak kebangsaan dari Negeri Sembilan itu juga memuji wajah Ayu yang lebih berseri pada hari pertama dia membuat rawatan di pusat kecantikan yang mempunyai cawangan di Bangsar itu.
Pelakon drama dan filem Nur Kasih ini dipelawa untuk menjadi rakan AsterSpring pada November lalu dan mengikuti program rawatan muka dan badan Beautiful Bride dalam tempoh setahun.

Ayu Raudhah

Adik kepada aktres Rozita Che Wan ini membuat rawatan sebagai persediaan sebelum menempuhi majlis pernikahannya yang akan berlangsung pada 20 Januari depan.
Majlis pernikahan akan berlangsung di rumah pengantin perempuan di Taman PKNK, Alor Setar Kedah manakala majlis resepsi pula akan berlangsung sehari selepas itu di lokasi yang sama.
Sementara majlis sambut menantu (sebelah lelaki) dijangka berlangsung pada 29 Januari 2011 di Seremban, Negeri Sembilan.

sumber :  http://mstar.com.my/

suarapeople : chantek tak?

3 comments:

Yanmie said... [Reply to comment]

Salam,

ayu mana2 pun menggoda...hahaha


www.yanmieonline.com

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Yanmie

hahah cam tu lak..tergoda ke di goda..hahaha gedik2

eiela said... [Reply to comment]

a'ah la, ayu dah kurus sikit dah sekarang. Muka pun berseri, senyum makin lebar. Senang hati.. hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails