Thursday, January 13, 2011

Banglo Idaman - RumahKu SyurgaKu

Menarik sekali! banglo mewah ni bernilai jutaan ringgit walaupun berada dalam kawasan "kampung" dipenuhi semak samun,namun menurut sumber yang tidak boleh dipercayai,tiang banglo tu je suarapeople rasa mau harga ribu ribuan. silap2 gaya guna arkitek yang buat white house..bagai mana pula gambar dari belakang banglo ni? jom kita saksikan

sekali rumah ni papan daaaa...depan macam banglo! ni mesti kes arkitek xsempat lukis apa-apa ni..hahah buruh binaan plak lari! ish! kesian kat umah ni! mewah di depan,miskin di belakang..

suarapeople : kalau dah miskin jangan berlagak kaya,kesian parents cari rezeki,kita senang2 enjoy! insaf lah anak-anak muda! hehe Take the Wellness Profiler

2 comments:

Anip™ said... [Reply to comment]

kat depan nampak gempak giler ! tp blkg..huhu

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Anip™

kat belakang hampeh! hahaa

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails