Wednesday, January 19, 2011

Besarkan Payu Dara - Hanya Untuk Mendidik

WHI yang membincangkan tentang isu payu dara tidak menyenangkan ramai pihak! aiya!
Stesen televisyen TV3 menjelaskan program Wanita Hari Ini (WHI) yang membincangkan topik “Salahkah Besarkan Payudara” bertujuan untuk memberikan pendidikan kesihatan kepada golongan wanita.Oh Payu dara! apa yang tak kena dengan payu dara ni?hehe sesiapa yang dah terlepas segmen ni boleh tonton balik segmen berkenaan menerusi laman web www.tonton.com.my agar ia tidak disalah tafsirkan hanya untuk sapa-sapa rasa tak puas hati la kan ;p

topic ni jadi kecoh kejap sebab

Selasa lalu akhbar Kosmo! menyiarkan teguran orang ramai termasuk pendakwah Datuk Daud Che Ngah yang tidak bersetuju dengan tindakan TV3 membicarakan topik payu dara secara terbuka.

Malah pada segmen tersebut juga paparan visual kerap kali memberi fokus pada payudara dua pengacaranya serta model-model yang lengkap berpakaian dan ia dianggap tidak sesuai untuk ditonton oleh semua lapisan masyarakat.

19 comments:

manggosteen said... [Reply to comment]

ni la jadi bila tak ada org arif yang boleh menjadi penasihat..

Abang Suara said... [Reply to comment]

@manggosteen

betul tu..sp pun rasa mcm tak sesuai je..hari tu fokus tv asyik2 kt payu dara pengacara dia je..hampeh

asybedazzle said... [Reply to comment]

kalau benda2 macam ni mmg publisiti tinggi la. suka sangat dorang. hmm

FATIN SYAFIQA said... [Reply to comment]

haa. oh aku baru tau

Miecyber said... [Reply to comment]

Inilah akibat agama di abaikan....

9 ,000 ingkar PLKN akan di hukum Perintah Khidmat Masyarakat

Cik Cammy Lia said... [Reply to comment]

yeke??ish xptt tol cameraman tuh

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Cik Cammy Lia

xtengok ke?nnt try tengok balik kt tonton tu

-ini diary saye- said... [Reply to comment]

ish3...

Abang Suara said... [Reply to comment]

@-ini diary saye-

nape ish3? tengok tv3 tak aritu?hehehe sp siap tengok..wah3..

Fashionista said... [Reply to comment]

salah cameraman!!!bukan slah tv3....

http://letsmakeover2u.blogspot.com/2011/01/gemukxdpt-awek-cunsape-ckp.html

::nuRuLaDHar:: said... [Reply to comment]

woh..xde tb..kecian nurul..wuwuwuwuu

Abang Suara said... [Reply to comment]

@::nuRuLaDHar::

erkkk begitu plak

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Fashionista

tak tau la sapa salah

Mantra said... [Reply to comment]

Bila sebut isu-isu macam ni dirasakan akan lebih
ditonton ramai. Tapi sayangnya, TV3 ditonton oleh semua
lapisan umur dan masyarakat...

Daus said... [Reply to comment]

patutlah bdk skolah sekarang ni dah pandai bab ni...


aisyh.. media ni banyak pengaruhnya


Berminat Menulis Di blog Daus Seumur hidup??

Sila refer sini : jadi Penulis Di blog Daus

Radin Fadli said... [Reply to comment]

berpuas hatilah dengan apa yg ada.Ada lelaki nak besarkan payudara ker?hahaahaha

una berry said... [Reply to comment]

lagipun pengacara ada mentioned dia pun teringin nak besarkan payudara dia sbb kecik
tapi dah xjadi sebab boleh dpt byk complication hasil drpd perbincangan tersebut
haih,
tau x mengubah ciptaan Allah nak lagi semata2 untuk kecantikan tu haram
apedehal la

░♥si lampu neon♥░ said... [Reply to comment]

semuanya kene bincang secara open sekrang..uh uh


Check it out Entri Paling Best !
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #
# Lelaki Bodybuilder Bukan Pilihan Aweks. #
# Hari Thaipusam #

Abang Suara said... [Reply to comment]

@░♥si lampu neon♥░

sbb tu ada yang mencadangkan pendidikan seks di sekolah! makin merosakkan ada lah..mesti la kan..remaja sekarang..perasaan ingin tahu dan ingin cuba sedang hangat!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails