Saturday, January 15, 2011

Hello Nuffnangers in Kelantan! - Gathering Nuffnang


Salam,rasa berdebar-debar dan happy yang amat tersangat bila bukak email tengok satu email tu dari nuffnang yang bertajuk seperti gambar dibawah ni!
Wah! serius ke ni wei?melompat-lompat rasanya..hak3..ops! suarapeople ni..email date 14/1..today baru nak buat entri?hahahaha..xde lah..xtualy baca pasal Gathering nuffnang di kelantan kat blog JoeGrimJow,so dengan lajunya suarapeople bukak email..hehe anak kelantan biasa lah. ;p
ni haa suratnya
JOM BACA!

Dear Nuffnanger,

Hello there, and we hope the year of 2011 has been good to you so far! :D

As you know, we don't just allow you to serve banner ads on your blog here at Nuffnang; our aim is to build the blogging community in general as well. We do have plenty of activities for bloggers in the Klang Valley, but unfortunately we haven't had the chance to have any in the state of Kelantan before.

As such, we'd like to explore the possibility of organising blogger gatherings in Kelantan, but we'd like to ask you all a few questions before that to see what you'd like!

If you have a few minutes to spare, please do head on over to this page and answer a few survey questions about events, as it'll help us greatly in understanding you all better. The survey is anonymous, and all data collected will be kept private and confidential. Who knows, you might be seeing some Nuffies in your city in the coming months :)

Thank you and have a nice day!

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.
*******
kalau ini semua jadi kenyataan,mungkin ini 1st gathering nuffnang untuk suarapeople ;p
tak kan baca je wei? apa lagi lakukan tanggungjawab anda dengan harapan nuffnang akan turun bertemu nuffnangers dari kelantan!

tak kira lah sapa anda! dengan ni suarapeople nak paksa korang jawab survey tuh! hak3..jom paksa nih woo!

suarapeople : mungkin kah mimpi ini akan menjadi satu kenyataan?tolong lah buat ia jadi reality untuk suarapeople ;p

15 comments:

Cikbelog said... [Reply to comment]

nk pi cek emel la jap.kot dapat surat dari nuffnang gak.hehehee

Mknace said... [Reply to comment]

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Cikbelog

cepat2..jwb survey tu skali ek

xcyber said... [Reply to comment]

wahhh...
dijemput ke?

Abang Suara said... [Reply to comment]

@xcyber

untuk semua blogger dari kelantan

ayu jazari said... [Reply to comment]

dah jawab servey :)

nur said... [Reply to comment]

Jemput keALL IN ONE

Abang Suara said... [Reply to comment]

@ayu jazari

good2 harap2 nuffnang datang ke kelantan satu realiti..hak3

Abang Suara said... [Reply to comment]

@nur

alah tinggal kat shoutox xpe..nnt kita lawat

Gayahspears said... [Reply to comment]

wah.. nuff dtg kelantan??? nape Gayah tak dapat pon :( tak adil..huhu

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Gayahspears

gayah dari kelantan gak eh? hohoho try check..mesti ada kalau beralamat di kelantan..

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

best la...pahang x de ke??klo ad pon tplih ke?T___T

Abang Suara said... [Reply to comment]

@i am S!L4H..

suatu hari ada lah tu ;p

Tuan-Belog said... [Reply to comment]

ada dpt gk emel ni dr nuff...hehe...

Abang Suara said... [Reply to comment]

@Tuan-Belog

selamat menjawab survey tu ya

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails