Tuesday, January 4, 2011

Pergi Shopping Pakai Bra Jer !

wah!!!! entri ini tidak sesuai untuk under 18,tapi ni bukan entri lucah..wah wah wah..pic ini disnap ketika traffic jem di Kota Bharu,Kelantan!
wanita ini dikatakan kurang waras...ish ish seksi nya diaa...pakai bra je..nasib baek ada bra..kalau tak xde bra? =.=" sapa-sapa bermurah hati pi lah sedekah baju kat dia ni ek..



suarapeople : seksi ke seksa?mana pihak bertanggungjawab?mencemarkan bandar je..cakap bandaraya islam =.="

17 comments:

lynn♥orange said... [Reply to comment]

klu da kurang waras, bg la baju ke, jubah ke, kompem buang gak... tak kirela kat bandaraye/negeri mane2 pn~~~ jangan salahkn pihak atasan... =)

Abang Suara said... [Reply to comment]

@lynn♥orange

bukan nak salahkan..tpi xkn xde tindakan apa2 pun.. =.= jijik mata melihatnya..

rossoneri said... [Reply to comment]

lol,baru aritu jalan tgh jammed, tiba2 ada foreigner lelaki ni pakai spender je hahahah

Abang Suara said... [Reply to comment]

@rossoneri

AHHAHA yea ah? menarik tuh!

misz sheyla said... [Reply to comment]

orang yg snap gambo x report kat pihak berkuasa kot..die cuma amek gambor sebab 2 xde tindakan coz xde aduan yg sampai

Abang Suara said... [Reply to comment]

@misz sheyla

nasib baek bukan abang suara yang snapkan..hik4

wan dagang said... [Reply to comment]

suping kat mana ni? tesco? giant ? kota bharu ada lg x? sy nak gi...sehari2 jln di kb tak pernah jumpa pun ..aritu ada lh dekat spital tp aorng len dah tua...isk..isk..isk

Abang Suara said... [Reply to comment]

@wan dagang

area pasar siti khadijah menurut sumber ;p

Rara Farah said... [Reply to comment]

erk..nie gmbr betul ke x eh???seksi siot...kelantan lak tuh..adehhh..panas2

pakcik menang motor said... [Reply to comment]

dah pun dia tu kurang waras. x menanggung dosa pun. yg menanggung dosa yg letak pic ni dekat blog. ni kira nk memalukan yg kurang waras tu. apa salahnya blurkan wajah dan aurat si pelaku tu ish ish ish

eily farhana said... [Reply to comment]

@pakcik menang motor

betul ckp pakcik..

Tuan-Belog said... [Reply to comment]

perghhh...xleh blah...

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

huih...biaq betoi?
tp seb bek dia gila...
xde masalah dia buat mcm tu pun...hee

zalin said... [Reply to comment]

ish..masalah btol orang tu..

cik puan akish said... [Reply to comment]

ahaks...gilos2...

HAZWAN17 said... [Reply to comment]

macam tak betul je ni..
die ingat dia ada dekat pantai hawaii kot

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

adus...tutup muka sat...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails