Sunday, January 2, 2011

Statement Orang Islam Murtad di Facebook



Apa nak jadi lah dengan budak sekarang haa! dalam facebook pun boleh istihar murtad!apa nak jadi! celik lah mata tu oiii!!!! sedar lah sikit!aduhaiii,setahu suarapeople budak tu dah deactivekan fb dia kot! bodoh! sanggup ko kuarkan statement keluar islam! MURTAD! MURTAD! MURTAD!
jom tengok aksi budak murtad nih






suarapeople : saya sayang islam :) proud of it :)

18 comments:

Is That Hafizzzz....?? said... [Reply to comment]

nauzubillah

sab said... [Reply to comment]

astaga :(

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply to comment]

Beraninya.. Orang yang tak percaya Tuhan akan menghadapi kemusnahan dlm hidup sbb dia takde pegangan lagi then tindak tanduknya takkan ada batasan. Moga jd pengajaran. Tukar agama pun dia still tak dpt kebahagian hidup sbb salah satu dia tak berpegang pd Agama tu sendiri.
ENTRI TERKINI BONTOT MENGELEBEH

Hanzo said... [Reply to comment]

mcm bangang...

diana said... [Reply to comment]

tengok la kesan nye bila kita terlalu berlembut dalam mengajar..tengok berapa orang yang nasihatkan dia..makan saman tak??
aduhai anak2...
dah sampai tahap ni sapa yang nak di salahkan..??

Amir Izzat said... [Reply to comment]

salam. kurang didikan agama dan kasih sayang. masyaAllah!

Fariq said... [Reply to comment]

astagfirullahalazim..
orang murtad boleh dihukum bunuh je,,
mudah-mudahan dia sempat bertaubat..

Anonymous said... [Reply to comment]

Dah terang-terang mengaku murtad. Ini dikatakan sebab mulut badan binasa

JungRara said... [Reply to comment]

moga saya dan kita semua dijauhkan dari perkara semacam ini

Cikmin said... [Reply to comment]

ermmmm...ada lagi nak femes kat FB ni.. :( cari lah cara lain dik oiii...

p.s ya'ALLAH..semoga keturunan kami tak engkar pada MU..

Ali ridha said... [Reply to comment]

Selama ni FB hanya
suka kontroversi.semua
terpapar di surat khabar.

kepada korang.jangan ikut
cara terkutuk.


Selamat tahun baru 2011.........

Yanmie said... [Reply to comment]

Salam,

haish...ntah pape diorg nie, nauzubillah minta di jauhkan dari kita dan keturunan kita.


www.yanmieonline.com

DeCrewz said... [Reply to comment]

Ada jugak org maca ni.. Macam2 hal la dunia sekarang.. Umat akhir zaman, islam hanya pada IC... Mintak2 la jauhkan..

fara feroza said... [Reply to comment]

erk..? seram sejuk tiba2...kenape la boleh jadi sampai macam ni..?

zul said... [Reply to comment]

kebebasan beragama bole aja kan??hak individu...:)

Zaer!! said... [Reply to comment]

Salam SP.Aduhhh..nape leh jadi camni?? Ta tahu nk comment ape da ni..hurm.....nauzubillahiminzalik...

Anonymous said... [Reply to comment]

mintak jauhlah dari benda-benda macam ni..

MONAT © 2011 said... [Reply to comment]

Astaghfirullah -.-' ni dah kes berat ni~
dah Murtad masih boleh nak post dekat Fb~
-.-" mintak kita dijauhkan daripada bala mcm nie...
ada2 ja manusia akhir zaman ni yea~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails