Thursday, February 10, 2011

Nabil (Raja Lawak)- Mabuk Dan Bercumbuan Dengan Seorang Gadis


Pelawak Ahmad Nabil Ahmad, 27, menjelaskan khabar angin kononnya dia pernah mabuk dan bercumbuan dengan seorang gadis di sebuah pub hotel terkemuka di ibu negara adalah tidak benar.

Juara program Raja Lawak musim kedua itu berkata dia tidak pernah minum arak apatah lagi berkeadaan mabuk di depan khalayak.

Baru-baru ini, Nabil dikatakan hadir ke sebuah pub hotel bersama tiga rakannya. Difahamkan Nabil berkeadaan mabuk dan berkelakuan tidak senonoh di mana dia sedang bercumbu dengan salah seorang rakannya itu di belakang tandas pub tersebut.

Selain itu,Nabil juga dikatakan berjaya membolosi diri daripada kepungan polis ketika mengunjungi sebuah pusat hiburan di Jalan Doraisamy, Kuala Lumpur pada 29 Januari lalu.

Bagaimanapun, Nabil turut menafikannya dan berkata pada hari tersebut dia sedang berada di rumah dengan membetulkan kerusi sofa yang baru dibelinya.

Tambah Nabil, dia sudah lali dengan kontroversi yang dilalui sebelum ini, sehingga dia pernah duduk di rumah tanpa keluar selama dua bulan jika tidak bekerja.

Bagaimanapun, anak kelahiran Negeri Sembilan itu sudah berazam untuk berubah tanpa kontroversi seperti yang dilaluinya tahun lalu.

suarapeople : nabil ohh nabil...ish3

5 comments:

ieda al-habsyi said... [Reply to comment]

kalau tak buat takpe,
tapi kalo buat mengaku aje.

ewah..pantun pulak, hehehe! :)

suarapeople said... [Reply to comment]

@ieda al-habsyi, betul tu..mgaku pastu mintak maaf pastu bertaubat..itu yg lebih baek kan

Miecyber said... [Reply to comment]

Nabil penuh dengan kontroversi...

Hutang isi rumah mencecah RM 557 bilion

suarapeople said... [Reply to comment]

@Miecyber, mencari publisiti atau sesuatu yang tidak disengajakan?

apaajanews said... [Reply to comment]

baguslah kalau dah dah ada azam yang positif

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails