Friday, June 28, 2013

Sebenarnya Shila Amzah Pernah ‘Couple’ Dengan Awi Sebelum Sharnaaz…

Sebenarnya Shila Amzah Pernah 'Couple' Dengan Awi Sebelum Kehadiran Sharnaaz...


Sebenarnya Shila Amzah Pernah ‘Couple’ Dengan Awi Sebelum Sharnaaz…


Amboi, ramai nampaknya yang tidak puas hati dengan Murai Batu apabila Murai Batu menulis artikel pada Hanez Tiada, Awi Rafael-Shila Amzah Ada Chance Bersama.

Sebab, diaorang ingat Murai Batu sengaja buat cerita untuk laga-lagakan Shila Amzah dengan Awi Rafael. Ish..ish..ish… Murai Batu pun takde masa nak buat kerja-kerja untuk melagakan orang ni ya.

Tapi, kisah percintaan Shila Amzah dengan Awi Rafael ini bukanlah sesuatu yang baru di kalangan segelintir orang di dalam industri muzik. Yang tak tahu cuma orang di luar sana saja.

Untuk pengetahuan semua, Shila Amzah pernah menjalinkan hubungan cinta dengan Awi Rafael sebelum dia berjumpa dengan Sharnaaz Ahmad lagi.

Haaa.. Tapi percintaan mereka tidak berjaya dihidu oleh sesiapa kerana ketika itu Shila Amzah pun masih low-profile.

Begitu juga dengan Awi Rafael.

awirafaeldalam1

Kalau korang semua nak tahu, Sharnaaz Ahmad sendiri pun pernah melahirkan cemburu terhadap Awi Rafael sewaktu Shila Amzah menyertai pertandingan Mania dulu.

Waktu itu, Awi Rafael dengan Shila Amzah memang sudah tiada apa-apa lagi dan Shila pula sudah bercouple dengan Sharnaaz.

Selama ni, Murai Batu simpankan saja rahsia ni.

Tapi, sejak Shila Amzah kembali single dan begitu juga dengan Awi Rafael, barulah Murai Batu kongsikan perkara ini pada korang semua.

Pandaikan Murai Batu simpan rahsia?

Apapun, baik Awi Rafael dengan Shila Amzah masing-masing pun tengah sibuk membina kerjaya nyanyian masing-masing. Kita doakan yang terbaik saja untuk mereka ya! (Murai.com.my)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails