Saturday, July 13, 2013

Elfaeza Hampir Mengalah Tinggal Di Malaysia

Elfaeza Ul Haq


Elfaeza Hampir Mengalah Tinggal Di Malaysia


Pelakon kelahiran Singapura, Elfaeza Ul Haq, 28, yang mencipta nama di persada seni Malaysia mengakui hampir berputus asa tinggal di negara ini disebabkan perlu tinggal berjauhan dengan keluarga tersayang.

Pada permulaannya, aktres itu tidak merasakan perubahan disebabkan sudah terbiasa hidup berdikari namun lama-kelamaan dirinya berasa murung disebabkan perkara tersebut.

“Apabila sebatang kara di sini, baru saya faham perbezaannya. Dulu setiap perkara saya ambil sambil lewa kerana keluarga sentiasa di sisi. Suara yang dulu jarang saya endahkan, mula saya rindui.

“Lebih terasa setiap kali pulang ke rumah sewa, tiada siapa yang menyambut. Situasi itu membuat saya murung dan kerap menitiskan air mata.

“Hampir lapan bulan saya begitu dan pernah satu tahap, saya menghubungi teman di Singapura memberitahu saya mengalah dengan dugaan ini.

“Bayangkan ketika di lokasi Adam & Hawa, saya terpaksa berperang dengan diri sendiri. Alhamdulillah, semua itu sudah mampu diatasi,” katanya memetik laporan akhbar Berita Harian.

Pelakon yang kini namanya dikaitkan menjalinkan hubungan istimewa dengan Sharnaaz Ahmad bagaimanapun bersyukur kerana teman pelakon senegaranya, Shah Iskandar banyak membantunya sejak dari mula dia menapak di bandar Kuala Lumpur ini.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails