Saturday, April 10, 2010

Kesilapan dalam Adnan Sempit

Kesilapan dalam Adnan Sempit
» korg perhatikan bt0l2.. slmt menonton...

Kesilapan dalam Adnan Sempit Kalau korang perasan la..minit ke 29 rasanya.. korang perhati jalan raya kt cermin depan kete tu yerk....

ada satu masa tu mase Adnan n Nadia nek kereta, si Nadia ni bawak kete...
Ni gmbar masa tu..[Image: 4488408751_ac42ec56b3_o.jpg]


Semasa scene ni, si Nadia drive, kamera shot kereta duduk di bhgn kanan jln..

[Image: 4488409239_729e3fa7c8_o.jpg]

Masa tu nadia n Adnan duk sembang..

tp time kamera shot Adnan, kereta duk bhgn kiri jln plak...

[Image: 4489057426_97fe2cc993_o.jpg]

Ada jugak la silapnya time nk shot nih..
ke kereta tu lebarnya sama besar dgn 2jln..

korg perhatikan la yerk..

Selamat Menonton..

5 comments:

Ain Suka Biru said... [Reply to comment]

pakai one way kot
hhaahahah

Nurul Zaty said... [Reply to comment]

HAHAHA.
rjinnya siasat

bru pas tngok gak 2 mlm lpas..hii

KASIH said... [Reply to comment]

bagus!! anda rajin skodeng benda2 macam ni.. kadang tu bila dah edit baru perasan bab2 mcm ni.. tapi nak buat lain kena siap $$ pulak.. tutup mata sajalah.. saya pun rajin skodeng bila adegan yang nak tido.. mekap pun tebal lagi tapi watak orang kampung.. nenek saya pun tak macam tu.. kut yer kalau tempek bedak sejuk lain la cerita..

pak long said... [Reply to comment]

memang potong stim la kalau cam tu...idea sempit..huaaaaa

magsob said... [Reply to comment]

sampai camtul skeali menyiasatnyer..ish2..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails