Thursday, April 18, 2013

Aksi mesra dan berpegangan Hans Isaac dan Neelofa


Aksi mesra dan berpegangan Hans Isaac dan Neelofa - Wow !! Romantik sungguh penampilan terkini dua insan seni tanah air yang sama cantik dan sama padan, Hans Isaac dan Neelofa. Nampaknya, gosip cinta antara dua pelakon ini mungkin kembali bergema di blog dan akhbar tempatan. Kini, Hans Isaac dan Neelofa sedang giat mempromosikan filem terbaru mereka berjudul Lemak Kampung Santan.

Semalam telah berlangsungnya majlis pelancaran filem bersama media untuk filem Lemak Kampung Santan yang menjadi satu titik tolak permulaan gossip percintaan dua selebriti popular ini. Hans Isaac sebagai penerbit dan pengarah filem ini dikatakan menjalinkan hubungan cinta dengan teraju utama Lemak Kampung Santan, Neelofa sejak proses awal produksi lagi.


Namun Hans Isaac yang di’temui media semalam berkata beliau enggan menggunakan gossip cinta yang wujud untuk mempromosikan filem terbaru tersebut kerana ianya tidak mampu membantu. “Bagi saya, kontroversi atau gosip tak membantu langsung mempromosi sesebuah filem. Saya rasa penonton kita hari ini dah lebih bijak dan mereka dah tonton filem yang bagus dan mereka juga dah tonton filem yang teruk,”.0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails