Wednesday, June 9, 2010

Video Lucah Ariel Peter Pan Dan Luna Maya Tersebar Luas

download video lucah ariel peter pan luna maya

Gila kentang. Confirm ramai yang nak download video lucah Ariel Peter Pan dan Luna Maya yang kini dah tersebar luas. Dan di forum-forum pun heboh cakap yang wajah di dalam video itu memang sebijik macam Ariel Peter Pan dan Luna Maya? Memang betul ke itu video lucah diorang berdua?

Tapi Luna Maya menafikan kewujudan video lucah dia bersama Ariel Peter Pan dengan berkata:-

"Tidaklah, saya tidak mempunyai tatu kupu-kupu di pinggul kiri."


Untuk pengetahuan, wanita di dalam video itu ada tatu kupu-kupu kat bontot kiri dia. Jadi kalau pihak wartawan nak confirmkan betul ke tidak, kenalah punya spot check bontot Luna Maya. Hehehe.

2 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails